MENY

BUFEET

Disse rettene passer til alle anledninger som f.eks. bryllup, Hennafest, forlovelsesfest, dåp, julebord, firmafest og bursdager etc..

Rettene er egnet til buffetløsning og kombiner etter eget ønske til min.15 pers. på hverdager og 25. pers i helgene.

Velg dine favoritter til din buffet og velg fritt fra vårt sortiment under.

 

 

Mezze

Diverse småretter plasseres på bordene som forrett eller som velkomst før ankomst.

Meny
Små pastilla med fisk eller kylling
Tempura scampi med Harisadipp
Marokkansk urtebrød
Rødbethummus toppes med olivenolje
Matbucha-Tomatsalat
Oliven
Pris pr.pers kr. 179,-

Bufeet og tilbehør

Bresert lammeskank
Pastilla med fisk
Pastilla med kylling
Kyllingtagine med syltet sitron, oliven, og ristede mandler
Lammetagine med svisker og ristede mandler
Keftas- små kjøttboller i krydret tomatsaus
Fiskeplateau med dorade med krydret tomatisert saus
Marokkansk inspirert Paella
Grillet keftas på spyd
Lammekjøtt på spyd krydret med kummin
Chilimarinert scampi på spyd
Biffsnaddergryte-Mechouiya med grillet paprika 
Laksefilet med rekecharmoula og scampi
Fylte Squash med stekte grønnsaker og sesamfrø (vegetar)
Kylling på spyd med myntedipp
Grillet kamskjell med krydret blomkålpure
Skalldyrplateau med sjøkreps, reker og krepsehaler
El Mechoui hel lammebog med tilbehør (til store arrangementer)
Hel Lammestek fylt med tilbehør (til store arrangementer)

4 slag retter Kr. 299,- pr pers
6 slag retter Kr. 390,- pr. pers
8 slag retter kr. 469,- pr. pers
10 slag retter kr. 549,- pr. pers
12 slag retter kr. 650,- pr. pers

Tilbehør til bufeet

Varm
Couscous med grønnsaker, krydret
Couscous med karamellisert charmoula
Bulgur, marokkansk krydret
Ovnsstekte potetbåter med urter
Pannestekte potetskiver med løk, tomatskiver og paprika
Smørstekte amadine poteter med timian og hvitløk

Kald
Marokkansk salatmiks med dressing
Bulgursalat med pinjekjerner, fiken og urter
Mandelpotetsalat med purreløk, stangselleri og bladpersille
Tabbouleh med fersken, granateple og mynte vinagrette
Marokkansk ratatouille med squash, aubergin, løk og paprika
Rødbetsalat med rødløk og koriander